STATEMENT-MAKING STYLE. EDITORIAL EDGE. SALON KNOW-HOW.
R+Co Bleu

R+Co Bleu is de luxueuze, haute-couture collectie van R+Co. Het combineert moderniteit en style met baanbrekende innovaties. Dit op vlak van productformules, duurzaamheid en het iconisch design. Deze nieuwe lijn brengt glamour, verfijning en ongeëvenaarde kwaliteit aan de dagelijkse verzorging van uw haar.

R+Co Bleu is ontstaan uit een redactioneel en artistiek oogpunt van een ongeëvenaard R+Co Core collectief: een aantal van de meest uitzonderlijke haarstylisten en coloristen van de industrie met tezamen een eeuw aan ervaring. Zij zijn verantwoordelijk voor vele iconische looks van de verscheidene pop culturen en belangrijke fashion statements.

IN WELKE ASPECTEN ZIJN WE VERSCHILLEND?

‘Editorial edge’ en salonstyling komen tezamen in dit baanbrekend gamma van bewuste en duurzaam ontwikkelde luxueuze haarverzorging. R+Co Bleu is een haute couture collectie van essentiële producten gecreëerd voor alle haartypes en haartexturen. Binnen het R+Co collectief hebben we een team met tientallen jaren ervaring en expertise. Iets wat backstage, op het podium en in het salon zeker van pas komt. Het merk representeert visionaire schoonheid en tijdloze styling.

Het merk is ontworpen voor professionals alsook voor hun klanten. R+Co Bleu gebruikt toonaangevende wetenschappelijke innovaties en vooraanstaande technologie om zijn spectaculaire resultaten te bekomen. Het merk stimuleert dat eenieder zijn eigen stijl en individualiteit nastreeft.

HET PARFUM

Een sprankelende, glamoureuze en aromatische geur die een echt statement maakt, brengt R+Co Bleu tot leven. De geur werd geïnspireerd op diepe blauwe wateren en spirituele zeeën van magische plekken zoals Capri en Positano en werd samengesteld door een van de meest toonaangevende parfum experts in de sector. Light Waves is het heerlijk parfum die in de hele collectie van R+Co Bleu vervat zit. De frisse en energetische geur bevat toetsen van ananas, mandarijn en pittige kardemom. Zijn sensueel aromatisch hart wordt vermengd met de zachte geur van lavendel, bamboe en woud.

DE INGREDIËNTEN

Het R+Co Bleu gamma werd geformuleerd met hoge performante niet-giftige ingrediënten om zijn superieure resultaten te bekomen. Hierdoor wordt het haar verzorgd en werkelijk getransformeerd. Ieder product bevat het Blue Molecule Complex, ontwikkelt om het haar sterker te maken en het te doen glanzen. Dit zijn de zaken die het belangrijkste zijn voor gezond en luxueus aanvoelend haar. Micro-ingekapselde suiker moleculen geven geleidelijk de actieve ingrediënten af. Deze moleculen verzorgen het oppervlak van de haarfollikel en brengen de haarschubben terug naar zijn natuurlijke staat. Deze innoverende formule zorgt ervoor dat de R+Co Bleu producten het haar in een betere conditie achter laten. De producten geven resultaat zonder toegevingen. Het is gecreëerd voor consumenten die hun haar met dezelfde toewijding willen verzorgen als hun dierbare huid.

Alle producten zijn kleurveilig en bieden bescherming tegen UV-stralen en hittestyling. De duurzame milieubewuste formules zijn vegan en niet getest op dieren. Overigens bevatten de producten geen gluten, zijn ze vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën/petrolium.

GERECYCLEERDE VERPAKKING

De verpakking is gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal, wat resulteert in 88% minder verbruikte energie bij de productie. Dit om de ecologische voetafdruk van het merk te verminderen. De tubes zijn gemaakt uit plastiek afkomstig uit bioresine suikerstok, wat op 180 dagen biologisch afbreekt en op 60 dagen compost wordt. De bussen zijn vervaardigd uit 100% aluminium. Een recycleerbare bron, 75% van al het aluminium geproduceerd in de Verenigde Staten wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt.

Het karton waarin de producten verpakt zitten is ontwikkeld uit 100% gerecycleerd papier afkomstig uit Forest Stewardship Council (FSC)- gecertificeerde bossen-  en zijn gedrukt met inkt gemaakt van sojabonen.

R+Co Bleu Families