GOLD PREMIUM HAIR COLOR

Een innovatieve manier van haar kleuren die exclusieve revolutionaire ingrediënten combineert met de allernieuwste technologie. Een synergetisch natuurlijk complex van zowel botanische als voedingsstofrijke elementen die het haar revitaliseren op een toonaangevende manier in de sector.


Maximale kleurperfectie wordt iedere keer bereikt terwijl het haar intensief gehydrateerd wordt en de natuurlijke zachtheid en glans hersteld wordt. Zelfs bij de meest gevoelige types huid en het meest beschadigd haar. De producten zijn 100% vegan en vrij van ammonia, PPD, resorcinol en parabenen én zijn bovendien milieubewust.

True Pigments- Kleurconditioners

Deze conditioners met pigment zijn van ongeziene kwaliteit en bevatten de meest recente technologie. Verrijk de kleur van het haar door de gepigmenteerde conditioners te gebruiken. U kan zelfs een stapje verder gaan door de conditioners met elkaar te mengen om zo een perfecte gepersonaliseerde haarkleur te bekomen. De waaier aan mogelijkheden is eindeloos!

Kleurconditioners frissen uw kleur op én verzorgen het haar. Krachtige ingrediënten zoals Gehydroliseerde Quinoa, Avocado en Argan olie verrijken en voeden het haar



ZENZTHERAPY ALTERNATIVE COLOR

ZenzTherapy Alternative Color is een uiting van een bewuste keuze in haarkleuringen, toch blijven de creatieve mogelijkheden oneindig en is de dekkracht dezelfde als bij conventionele haarkleuringen. Dit permanent haarkleursysteem komt meer dan tegemoet aan de wensen van de meeste mensen en is gebaseerd op de filosofie dat de elementen die we uit de haarkleuring hebben gehaald even belangrijk zijn als de elementen die er wel in zitten.


Het kleursysteem bevat organische groenten en is vrij van ammoniak, PPD, resorcinol, parabenen en MI/MCIT. De kleuringen zijn ook niet getest op dieren.

ZenzTherapy Color Treatment

"Lipgloss voor jouw haarkleur"

Gekleurd haar heeft helaas veel vijanden. Zon, water en vervuiling zijn enkele van de invloeden die er na verloop van tijd voor kunnen zorgen dat de haarkleur vervaagt en zijn glans verliest. 

ZenzTherapy Color Treatment is een kleuropfrissende conditioner die verrijkt is met jojoba-olie, gehydroliseerde keratine-eiwit en granaatappelextract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar soepel blijft en de haarkleur intens en glanzend. 

Deze kleurconditioner werkt als een soort "lipgloss" op het haar, omdat het de reflectie, de zachtheid en de glans opfrist die de haarkleur in de loop van de tijd mogelijk verloren heeft. 

gloss

 




ZENZTHERAPY LIQUID GLOSS..

.. is een milde semi-permanente kleuring die vrij is van ammonia, PPD en resorcinol. De kleuring kan toegepast worden op zowel natuurlijk, gekleurd, verhelderd als ontkleurd haar. De haarkleuringen hebben een neutrale pH-waarde, wat ervoor zorgt dat het natuurlijke haar niet wordt verhelderd. De ingebouwde bond-building technologie zorgt voor een unieke oogverblindende glans en biedt een multidimensionale kleur.

Deze glansgevende glosses zijn transparant waardoor het natuurlijk karakter van het haar zichtbaar blijft. Alle ZTC Liquid Glosses kunnen afgezwakt worden door al dan niet gebruik te maken van Clear en de pauzetijd aan te passen. Wanneer een ZTC Liquid Gloss gemengd wordt met ZTC Gloss Activator zal de consistentie ervan licht en gelachtig worden, waardoor het eenvoudig toepasbaar wordt. De pauzetijd kan variëren van 10 minuten tot 30 minuten – aanvankelijk van het gewenste effect en de gekozen techniek.



TECNA NCC

NCC: Natural Choice Colours is de kleurlijn van Tecna. De producten zijn volledig vrij van ammoniak en thioglycolzuur. Zo blijft de kwaliteit van de haren gerespecteerd. NCC heeft een ammoniakvervanger genaamd Cocomidedea, dit is een afgeleide van kokosnootolie, deze opent de haarschubben voor slechts 10%. De zeer kleine kleurpigmenten dringen door deze geopende schubben en bieden een diepe kleurafzetting. Naast cocamidedea, bestaat NCC uit essentiële oliën, de 3 belangrijkste zijn: theeboomolie, aloë vera en karitéboter. Deze verzorgende technologie heet de TAK-technologie.

Webshop powered by Marcando