I.IDA Boutique zorgt voor de aankleding van uw salon!

Sinds april 2021 kunt u bij I.IDA Boutique terecht voor de aankleding van uw salon. Wij streven ernaar om onze service naar kappers verder uit te breiden en de beleving van uw klanten in het salon te verbeteren en te intensiveren.

Naast de professionele kappersproducten van Moose, biedt onze in-house store, I.IDA Boutique, ook (seizoens)aankleding voor uw salon aan. Denk bijvoorbeeld aan: een bijzettafel, een zuil voor het product van de maand, mooie lijsten voor toogadvertising, poefjes, spiegels, (vloer)vazen, droogbloemen, pampa’s, koffie en theesetjes, (geur)kaarsen, leuke gadgets en accessoires.




Ook als u geen salon heeft, bent u bij I.IDA Boutique
van harte welkom voor de aankleding van uw woning.



“Your interior should tell the story of who you are
& be a collection of what you love”





I.IDA Boutique bundelt de mooiste merken op zowel haar webshop als in haar Concept Store in Bornem. Bij I.IDA vindt u een uitgebreid assortiment aan small furniture, tijdloze decoratieartikelen en stijlvolle cadeaus, aangevuld met trendy accessoires.

Onze liefde voor schoonheid en beleving gebruiken we om diverse merken te mixen en matchen. Ons aanbod is zeer divers, maar we kopen bewust geen grote hoeveelheden in. Zo kunnen we onze klanten meerdere keren per jaar nieuwe items aanbieden, waardoor ieder bezoek aan de winkel uniek en afwisselend blijft.

We gaan met zorg op zoek naar originele en kwalitatieve items, afkomstig uit eigen land, Nederland, Spanje en Scandinavië.


SHOP DE ITEMS HIER

Webshop powered by Marcando