SCANDINAVISCHE SYNERGIE VAN SCHOONHEID EN NATUUR



In 2009 werd de wereld van fashion en beauty uitgedaagd door de Deense visionairen Marco Merie en Victor Moreno. De noden van de beautywereld en de natuur werden samengebracht, wat resulteerde in Gold Professional Haircare.

Duizenden stylisten van over heel de wereld gebruiken Gold Haircare. Niet enkel door de hoge standaarden in formuleringen en excellentie in opleidingen, maar ook omdat het standvastig blijft tegenover de toewijding naar het milieu. 

De 100% vegan shampoos, conditioners en styling & finishing producten hebben de Green Certification van de Deense overheid en zijn onderhevig aan strikte kwaliteitsverificatie processen in ieder stadium van het productieproces.

Dit gesofisticeerd merk is geformuleerd met de beste natuurlijke ingrediënten afkomstig van over de hele wereld. De ingrediënten zijn allemaal op een duurzame manier met de hand geplukt.


De sleutel tot succes van Gold Professional Haircare is
dat het fashion doet samensmelten met de schoonheid en de functionaliteiten van de natuur.



Gold Premium Hair Colours

Gold Premium Hair Colours zijn voedende haarkleuren, verrijkt met pure organische oliën, zoals argan- en spireazaadolie, beiden met ongelofelijke antioxidanten en hydraterende eigenschappen.

De nieuwe formule geeft zacht en glanzend haar, een natuurlijke haarkleur en een lange houdbaarheid met een perfecte grijsdekking. Compleet vrij van ammoniak, PPD en resorcinol, de kleuren geven een diepe verzorging na de kleuring, ze herstructureren het haar van binnenuit en geven het een beschermende laag aan de buitenkant.

Voor superieure kleurvaste en gezonde haren met een levendige glans.



Klik hier voor de 
Gold product brochure

Webshop powered by Marcando